BAHAN:
3 ekor sotong dipotong bulat & dicelur
80g sayur campur
80g daun seleri dihiris
1/2 biji timun dibuang biji & potong dadu
3 ulas bawang merah dihiris
2 ulas bawang putih dihiris
100ml susu rendah lemak
1/2 kiub perasa makanan laut
Garam & serbuk lada putih
CARA:
larutkan kiub perasa dalam susu rendah lemak. Campurkan semua bahan-bahan lain & gaul sebati. Sedia utk dihidangkan.
(photo : www.dailyunadventuresincooking.com)
3 ekor sotong dipotong bulat & dicelur
80g sayur campur
80g daun seleri dihiris
1/2 biji timun dibuang biji & potong dadu
3 ulas bawang merah dihiris
2 ulas bawang putih dihiris
100ml susu rendah lemak
1/2 kiub perasa makanan laut
Garam & serbuk lada putih
CARA:
larutkan kiub perasa dalam susu rendah lemak. Campurkan semua bahan-bahan lain & gaul sebati. Sedia utk dihidangkan.
(photo : www.dailyunadventuresincooking.com)
No comments:
Post a Comment