(photo : www.kalofagas.ca)
BAHAN:
10 ekor sotong dibersihkan
6 ulas bawang putih dikisar
1 biji bawang besar dikisar
1 camt rempah paprika
1 camt serbuk kunyit
1 camt serbuk cili
1 camt lada sulah
1 camt garam
2 camb jus limau nipis
2 camb sos tiram
CARA:
Satukan semua bahan di atas & biarkan selama 15 minit. Panggang sehingga masak & hidangkan bersama sos cili.
10 ekor sotong dibersihkan
6 ulas bawang putih dikisar
1 biji bawang besar dikisar
1 camt rempah paprika
1 camt serbuk kunyit
1 camt serbuk cili
1 camt lada sulah
1 camt garam
2 camb jus limau nipis
2 camb sos tiram
CARA:
Satukan semua bahan di atas & biarkan selama 15 minit. Panggang sehingga masak & hidangkan bersama sos cili.
No comments:
Post a Comment